Ha a legjobbakat keresed

A mai világban, és főleg az internet segítségével már rengeteg dolog egy karnyújtásnyira került tőlünk, és kis energiabefektetéssel el is érhető. Rengeteg információt lehet a netről megszerezni, amihez régebben könyvtár vagy a témában jártas tanár, ismerős kellett. Most egy-két gombnyomás és máris elénk tárul a világ. Természetesen rengeteg fals vagy nem a valóságnak megfelelő információ is kering a világhálón amit nagyon nehéz sokszor megszűrni és megkülönböztetni a valóstól vagy igaztól. Ez pedig nehézséget okoz még a legtapasztaltabbak számára is sokszor.

Nézzük például a saját történetemet. Én világ életemben annak voltam a híve, hogy jól és körültekintően tájékozódok azelőtt, mielőtt bármiben döntést hoznék. Nincs ez máshogy a saját és a céges dolgaim tekintetében sem. Ezért, amikor telefon szerviz csapatot kerestem igyekeztem mindent elolvasni a neten amit csak találok. Persze találtam is rengeteg véleményt, aminek már gyanúsnak kellett volna lennie az egyik cég tekintetében, de sajnos nem lett az. Be is adtam a telefonomat egy kijelző cserére, de sajnos ahelyett, hogy egy tökéletesen működő, jó gépen kaptam volna vissza, még a régi rossz kijelzőt sem tudták vissza tenni és azt a választ kaptam, hogy az új kijelző sajnos nem működik a készülékkel. Mindezt pedig négy nap után. Persze egyből tudtam, hogy nagyon elrontottam a választást és egyből más hely felé nézelődtem.

Ekkor azonban már semmit sem bíztam a véletlenre, három-négy jó barátomat megkérdeztem, hogy hova forduljak, ahol még esetleg ezt a nagyon nehéz helyzetet is – kijelző nélküli, fogalmam sincs hogy milyen állapotban lévő telefon – meg tudják oldani. Persze egyből kaptam is a választ, hogy a https://iszereles.hu/ csapat a legjobb, őket keressem fel és biztosan fognak tudni segíteni, és hogy nem is értik rögtön miért nem őket kerestem fel a kérdéssel. És hát annyit tudtam mondani, hogy én sem. A lényeg tehát, ha bármit keresünk, tájékozódjunk az interneten, de kérdezzük meg a barátokat is. Ha pedig iphone szervízre van szükségünk, akkor csak keressük bátran az iszereles csapatát. Biztosan fognak tudni segíteni.