Örömteli hangulatban

Az én koromban már azt mondják az emberekre, hogy megette a kenyere javát. Ez bizony azt jelzi, hogy sajnos nem a legfiatalabb nemzedék tagjait erősítem, sajnos elszálltak az évek felettem. Ez néha jót, néha sajnos rosszat is jelenhet. Jó, hiszen az évek sora alatt rengeteget tanultam, tapasztaltam. Időnként azonban rá kell jönnöm arra, hogy vannak az életnek olyan területei, ahol bizony vannak hiányosságaim is. Ilyen terület az új számítástechnikai, híradástechnikai eszközök ismerete, az elöregedett eszközök cseréje.

Már a régebbi iphone telefonjaimat cseréje is gondot okoz lelkiismeret furdalás nélkül új készülékre.  Ez pedig azért van, mert a régi készülékem még működőképes, de munkakörömből adódóan már nem tud olyan segítségemre lenni, mint az újabb típusok. Ezért sajnálom a fiók mélyére tenni, szívesen keresnék új gazdát számára.  Az időm viszont véges, nincs időm a keresésre.  Természetesen nyugtattam magam, azzal, hogy majd jó lesz az még valamire, de már akkor tudtam, hogy soha többé nem fogom ezt a telefonokat elővenni. Ezen még túl tudtam tenni magam, de következett az ipad csere, ami egy nehezebb feladatnak bizonyult. Meg is próbáltam jó gazdát keresni, de a sok  komolytalan érdeklődő után abbahagytam a keresgélést.

Olyan csapat után néztem, aki apple felvásárlás keretében beveszi ezeket a készülékeket, és új gazdát is találnak azoknak. Persze nem volt könnyű feladat, mert elég sok csapatnál jártam, de megtaláltam az igazit. Az almabazar.hu csapata ugyanis nagyon megbízható. Kiválóan értenek ezekhez a készülékekhez, szervizelik is azokat, és ha szükséges akár új készülék beszerzésében is segítséget tudnak nyújtani.

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.