A legújabb munkahelyem

Én soha az életben nem gondoltam volna, hogy közgazdászként majd egy kis vidéki mezőgazdasági cégnél fogok dolgozni, és nem mondhatom azt sem, hogy az új profil és feladatkör nem okoz nehézséget, de iszonyatosan élvezem, mert nagyon jó a csapat, kedvelem a kollégákat és élvezet velük együtt dolgozni, így pedig az előző munkahelyemből rettenetesen hiányzó lendület és motiváció tovább visz minden nehézségen és nehezebben teljesíthető feladaton. Nem kis stresszt okoz ez a feladatkör nekem, de minden fáradtságát megéri. Még az olyan nehéz helyzeteket is, amikor mondjuk egy tárcsa beszerzése a feladat, persze piaci feltérképezés, árajánlat kérések és beszerző partner választás után, úgy, hogy igazság szerint fogalmam sincs mi az a tárcsa, és egy napig csak azt nézegetem, hogy ez a kis mezőgazdasági gép pontosan hogyan néz ki és milyen feladatokat lát el, hogyan tudják használni.

Most már azt mondhatom, hogy nem olyan régen ez a projekt is teljesen tökéletesen lezárult, nem is akármilyen eredménnyel, hiszen közben rátaláltam az umwelt csapatára, akik azt gondolom, hogy a mezőgazdasági gép beszerzés királyai, így pedig egyben egy hosszútávú üzleti partnerre is, aki a jövőben biztos vagyok benne, hogy minden beszerzésünket segíteni fogja, mert tökéletesen elégedettek voltunk és vagyunk a munkájukkal és annak eredményével is. A pályázati forrásból finanszírozott tárcsa ugyanis nagyon szűkös határidők és elég komoly feltételek mellett, egyetlen hiba vagy kisebb probléma nélkül vándorolt hozzánk, amiért iszonyatosan hálás vagyok. Nálunk talán még sosem fordult elő, hogy minden kisebb probléma vagy pontatlanság nélkül legyen beszerezve egy ilyen pályázati forrásból bármilyen gép. Nagyon elégedett vagyok ezzel a csapattal, és bár csak három hónapja dolgozom ennél a cégnél, biztos vagyok benne, hogy a jövőben sokkalta egyszerűbb lesz a gép beszerzés folyamata, hiszen nem leszek magamra hagyva, az Umwelt csapata segíteni fog a kiválasztás és a beszerzés összes területét illetően.

Bárki számára meleg szívvel ajánlom ezt a csapatot, hogy ha megbízható partnert, biztos eredményeket és kedves fogadtatást szeretne. Akinek eddig ajánlásként adtam a nevüket és elérhetőségüket még mindig tökéltes véleménnyel és elégedetten hívott fel a projekt lezárása után. Így pedig tökéletesen biztos vagyok benn, hogy mindenkinek ugyanígy fognak segítő kezet nyújtani.