A kollégám segítségére

A munkahelyen azt hiszem mindenkinek megvan a maga szerepe, nem csak a munkában, hanem úgy a társaság, a csapat szintjén is. Nálunk például van, aki pszichológusnak kellett volna mennie, mert mindenféle lelki problémát vagy nehézséget azonnal meg tud oldani és fel tudja oldani az emberek feszültségét egy-egy beszélgetéssel, de van olyan is, aki egészségügyi dolgokban tud hihetetlen jó tanácsokat adni, én pedig a legnagyobb problémamegoldó vagyok, hiszen bárki kiejt valamit a száján, én már biztosan azon gondolkodok hogy hol tudnék utána nézni vagy ütöm éppen a google keresőjébe a kérdést vagy a kifejezést.

Nem is olyan régen például az egyik munkatársam egy apple watch órát vett magának a sportoláshoz, azonban elegáns szíjjal kapta, ami nagyon nem illett a futáshoz és félt hogy tönkre fog menni, ezért keresett egy sportosabb szíjat, de valahogy sehol sem talált olyat, ami jó áron lett volna és nem kellett volna a fél várost átutaznia érte. Én persze már kerestem is rá a neten, és kisebb nézelődés után rá is találtam az applewatchshop.hu oldalára, ahol apple watch szíjak tömege várta a látogatókat, ráadásul hihetetlen szépek és különlegesek.

Persze azonnal rendeltünk is egyet, és kíváncsian vártam, hogy egyrészt milyen gyorsan érkezik meg a rendelés, másrészt pedig milyen lesz a szíj színe, minősége, és hát azt kell mondjam, hogy nem kellett csalódnunk. Hihetetlen szép szíj érkezett meg gyorsan és problémamentesen, így nem csak hogy kényelmesen tud most már az órájával edzeni a munkatársam, de bizony egyedi és szép szíja is van hozzá, amit minden futó megcsodál a pályán. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, ha ilyen órája van, biztos vagyok benne, hogy örömmel fog válogatni a gyönyörű szíjak között.