A megfelelő megoldás

Én világ életemben imádtam emberek közelében lenni és emberekkel foglalkozni. Már gyerekként az volt a kedvenc időtöltésem, hogy szomorú embereket vigasztaltam meg, és bizony szinte egytől egyig megnyíltak nekem és el is mondták minden bánatukat és problémájukat. Talán éppen ezért pszichológusnak kellett volna mennem, de ehelyett én bizony könyvelő lettem. Nem is igazán tudtam ebben a feladatkörben és szakmában kiteljesedni, éppen ezért nagy vágyam maradt, hogy kozmetikusnak tanuljak. Persze ez csak akkor volt lehetséges, hogy ha egyfajta karriert azért elkezdtem építeni a könyvelés tekintetében is, és ezzel nem is volt probléma, de már nagyon vártam, hogy egyszer saját külön szalonom legyen, ahová az emberek betérhetnek, megszépülhetnek, és talán a lelki terhekből is hagyhatnak ott egy keveset.

Most már elmondhatom, hogy a szalonom készen van, szinte teljes pompájában várja a betérő vendégeket, akik persze már tűkön ülve várták az új helyet, csak néhány kiegészítőre van pusztán szükség, ami egy kicsit feldobja a helyet, ha lehet ilyet mondani, egy kicsit otthonosabbá teszi mindenki számára.

Nem is kellett sokat keresgélni, hogy megtaláljam a tökéletes megoldást, hiszen nem akartam volna festményt vagy saját készítésű képeket a falra, tehát a fényképek sem igazán tűntek jó megoldásnak, de aztán rátaláltam a vászonképek világára, és rögtön tudtam, hogy meg is találtam a szalonom legszebb két díszét a szalaibalazs.hu oldalon, egy Balaton vászonkép és egy Levendula vászonkép formájában. Meg is érkezett mindkettő, most már csak a helyére kell tenni őket. Biztosra veszem, hogy minden vendég meg fogja csodálni ezeket a gyönyörű képeket, és azt gondolom, hogy nem egy közülük magának is fog rendelni, hogy az ő otthonát is ilyen csodálatos képek díszítsék.