Az egyik legfontosabb tényező ha albérletet választasz

Az ember még zöldfülűként csak egyetlen dolgot érez amikor felveszik egy egyetemre vagy főiskolára, hogy örül. Örül az érettségi eredményének, örül annak, hogy volt értelme annyi időt és energiát belefektetnie a tanulásba, örül annak, hogy lehetőséget kap megvalósítani a vágyait és az álmait, és annak is örül, hogy meg tudja mutatni azoknak az embereknek akik kételkedtek benne vagy a sikerességében, hogy rosszul gondolkodtak, ő bizony elérte egyelőre a kitűzött céljait. Én is így voltam ezzel, azonban a második percben, amikor ezek az érzések már túl voltak rajtam, rájöttem, hogy bizony hihetetlen nagy kaland, de hihetetlen nagy feladat előtt is állok egyben. Az első nagy kérdés számomra például, hogy hol fogok lakni Budapest területén, nagyon nehezen oldódott meg.

Keresgélni kezdtem ugyanis az albérletek között, de nem igazán tudtam, hogy hogyan, milyen paraméterek mentén nézelődjek, még csak azt sem tudtam felmérni, hiszen egyáltalán nem ismertem Budapest kerületeit vagy utcáit, hogy melyik kerületben éri meg nézelődni és melyiket éri meg számomra azonnal a kizárt listára tenni. Rengeteg időt töltöttem a hirdetések nézegetésével, amikor egyszer csak szembe jött velem a Professional Premium Property Zrt. csapatának, az alberletbudapest.hu csapatának az egyik ajánlata. Persze rögtön fel is vettem velük a kapcsolatot, és iszonyatosan hatékony és gyors segítséget nyújtottak számomra.

Egyetlen dolog lenne csak amit kiemelnék abból a segítségből amit tőlük kaptam, hogy a rezsi árak tekintetében iszonyatosan lényegre törő és részletes tájékoztatást kaptam. Ezt a költséget ugyanis mindenki szereti elodázni, pedig az embernek igenis számolnia kell vele, méghozzá havonta és hosszú távon. Nekem pedig az egyetemi éveim alatt csak a szülői segítség lesz forrásom anyagiak tekintetében, legalábbis örülök annak, hogy ha el tudok néha menni diákmunkára, de számolni nem számolhatok vele. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon fontos a választás szempontjátból, hogy hogyan alakulnak az albérlet rezsi árak, ezért is csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot és a Professional Premium Property Zrt. munkáját, hiszen megbízhatók, korrektek és segítőkészek. Biztos vagyok benne, hogy mindenki maradéktalan elégedett lesz velük és a munkájukkal.