Megmentették az életemet

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy én bizony nem fogok beállni egyik sorba sem, és nem fogok alkalmazottként dolgozni, hanem a főiskola elvégzése után, ahol megszereztem a közgazdász diplomámat, egy saját vállalkozást alapítok, és ráadásul az édesapámmal együtt, aki az építőiparban tevékenykedett, és ez lesz a fő profilunk. Tudtam én hogy nagy fába vágom a fejszémet, de nem gondoltam volna, hogy ekkorába. Rövidesen azonban be kellett vallanom, hogy nem birok mindent egyedül kitalálni, megszervezni és megvalósítani, szükségem van külső szakértőkre is, hogy egyáltalán segítsenek megfelelően felépíteni a céget, illetve a legfontosabb határidők és a törvényi kötelezettségek betartásában.

Hatalmas segítség volt az egyik nagyon jó barátomtól, hogy ajánlott egy céget, akik az assessment center szolgáltatásukon keresztül hihetetlen nagy segítséget nyújtottak a munkaerő kiválasztás és toborzás tekintetében és abban is, hogy egyáltalán biztosítva legyen, hogy a legjobb ember kerüljön a legmegfelelőbb helyre, és később a karrierigények, a bérigények és egyéb dolgok ne veszélyeztessék a cég működését azzal, hogy tömeges elvándorlást vagy elégedetlenséget okoznak a cégen belül.

Ez annyira jól sikerült, hogy ma már azt mondhatom, hogy folyamatos az együttműködés a https://kogwheel.com/hu/ céggel, és az asszertív kommunikációs tréning és az egyéb coaching szolgáltatások segítségével folyamatos lendületet biztosítanak a cég számára a kitűzött eredmények elérése és tovább szárnyalása felé. Hihetetlen jó velük együtt dolgozni és csak ajánlani tudom őket bárki számára aki professzionális és valódi segítséget vár. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni sem az embereikben, sem pedig a hozzáállásukban. Hihetetlen egyszerű és gördülékeny a közös munka, és nem kevésbé eredményes. Nem tudom mi lenne a céggel ha nem találtunk volna rájuk.